CASES

Elke dag weer helpen wij merken, uitgevers, webportals en webbureau's om hoge kwaliteit video te streamen. Voor wie we dat doen? We hebben een selectie gemaakt van enkele van onze klanten.

logo_bp.jpg

BP US Athletes

BP is onderdeel van de U.S. Olympic Committee partners en is hoofdsponsor van Team USA en de Amerikaanse atleten om hen te helpen hun Olympische en Paralympische dromen te realiseren. Op de campagnewebsite kunnen fans alles te weten komen over de atleten en schitterende actievideo's beijken. Deze video's zijn perfect geïntegreerd in de website door het gebruik van een maatwerk HTML5 video player en slimme buffering technieken waardoor bezoekers een vloeiende beleving ervaren.

VIEW WEBSITE
logo_randstad.jpg

RANDSTAD: SUPPORT DE SPORTERS

Minoto Video heeft in samenwerking met Publicis en Media Monks een innovatief video-concept voor Randstad ontwikkelt. Fans van Nederlandse Olympische sporters kunnen hen aanmoedigen met een leuke videoboodschap. Het videoplatform van Minoto Video wordt gebruikt voor de live-opname via de webcam en het streamen van de uiteindelijke videoboodschap.

VIEW WEBSITE
logo_connexys.png

CONNEXYS

Connexys heeft het platform van Minoto Video in 2 dagen volledig weten te integreren in hun e-learning omgeving.

VIEW WEBSITE
gumball.png

GUMBALL 3000 AUTOGESPOT

Minoto Video verzorgde de live streaming van de Autogespot-deelname in de beruchte Gumball 3000 rally. Meerdere Go Pro camera's bevestigd aan een Ferrari 599 GTO registreerden via een mobiele zend unit dagelijks de race in HD en via het videoplatform van Minoto Video werd dit uitgezonden naar een wereldwijd publiek van duizenden gelijktijdige kijkers.

VIEW WEBSITE
logo_rammstein.png

RAMMSTEIN

Nog vragen over de robuustheid van ons platform? Rammstein, een van 's werelds beste rockbands, en met een enorme wereldwijde fanbase, gebruikt het videoplatform van Minoto Video voor het managen en distribueren van hun eigen video content op hun website. Het zal u niet verbazen dat Rammstein bij de release van een nieuwe clip een paar miljoen video's per maand streamt.

VIEW WEBSITE
logo_urbancontrol.png

URBAN CONTROL

Urban Control is dé snelstgroeiende Nederlandse urban video website met meer dan een half miljoen bezoekers per maand. Vanwege de robuustheid van het CDN, de transparante prijsvoering en de snelle integratie van een aantal belangrijke advertentiekanalen hebben zij ervoor gekozen om gebruik te maken van videoplatform van Minoto Video.

VIEW WEBSITE
logo_cortonville.png

CORTONVILLE

Cortonville "Shelter for the talented" is een platform voor muziek, kunst, literatuur en tattoos, met als curator Eric Corton. Dit platform is gebouwd door Bitfactory, een innovatief webbureau uit Rotterdam. Minoto Video verzorgt op periodieke basis de livestreaming van concerrten van opkomende bands en artiesten aan een steeds groter wordend publiek van 'Founding Villagers.

VIEW WEBSITE
logo_vogue.png

VOGUE NL

Vogue.nl is een online fashion en lifestyle magazine dat recent is gestart in Nederlands. Voor de Vogue NL launch party, verzorgde Minoto Video de livestreaming zodat de 'red carpet' entree van tal van bekende Nederlanders voor iedereen via internet te volgen was.

VIEW WEBSITE
logo_sizzer.png

SIZZER

SIZZER is een Amsterdams bedrijf dat gespecialiseerd is in hoogwaardige muziekproducties. Ze verzorgen voornamelijk muziekproducties voor commercials van topmerken. Zo verzorgden zij de muzikale omlijsting van commercials van onder andere Audi, Diesel, BMW en Martini. SIZZER heeft Minoto Video perfect geïntegreerd op hun website, iOS apps en FaceBook. De keuze voor Minoto Video was logisch: behalve de hoge beeldkwaliteit van de video's is ook de audio met 320 Kbps van een superieure kwaliteit. Best belangrijk voor een bedrijf dat muziekproducties verzorgt.

VIEW WEBSITE
logo_metrixlab.png

METRIXLAB

MetrixLab is een prominent online marktonderzoekbureau met kantoren in Rotterdam, New York, London, Paris, Hamburg en Madrid. MetrixLab gebruikt Minoto Video voor hun corporate website en in hun online onderzoeken waarmee ze hun respondenten voorzien van een optimale weergave van video en snelstartende streams.

VIEW WEBSITE
logo_macchetv.png

MACCHE.TV

Macche.tv is een onderdeel van ASAP Online srl. en het eerste Italiaanse onafhankelijk WebTV channel dat zelfgeproduceerde video content uitzend. Macche.tv gebruikt het videoplatform van Minoto Video voor het uploaden, managen, distribueren en monetizen van hun video content.

VIEW WEBSITE
logo_eboost.png

EBOOST INTERACTIVE

Eboost Interactive gebruikt het Minoto Video CDN (Content Delivery Network) voor de streaming van videobestanden die worden gebruikt in bannercampagne om daarmee de piekbelasting van hun campagnes te kunnen opvangen. Hierdoor kan Eboost een campagne waarbij in enkele dagen enkele miljoenen videostreams moesten worden gedistribueerd succesvol inzetten.

VIEW WEBSITE
logo_redkiwi.png

REDKIWI

RedKiwi is een full service webbureau dat mooie websites bouwt voor meer dan 400 klanten. Om deze klanten te voorzien van video op hun website in eigen videoplayers hebben zij het videoplatform van Minoto Video geïntegreerd in hun Typo3 CMS-systeem.

VIEW WEBSITE
logo_jeep.png

JEEP 3D

Voor de introductie van de nieuwe Jeep Compass, lanceerde Jeep een 3D video campagne waarbij zij gebruik maken van het videoplatform van Minoto Video.

VIEW WEBSITE
logo_warcraftmovies.png

WARCRAFT MOVIES

Warcraftmovies.com is een van de grootste gaming video websites in de wereld. Warcraft Movies is dé bron voor voor de meest interessante gaming videos van World of Warcraft in HD. Deze 'long form' videos worden in meer dan 30 landen vaak per maand miljoenen keren bekeken. Het platform van Minoto Video stond aan de basis van deze user-generated videoportal en verzorgt nog steeds de streaming en storage.

VIEW WEBSITE

SOMMIGE VAN ONZE ANDERE KLANTEN

logo_studentenwerk.pnglogo_publicis.pnglogo_idg.pnglogo_bovag.pnglogo_fnatic.png logo_mangrove.pnglogo_oce.png logo_pwc.pnglogo_universal.png logo_scapino.pnglogo_wipido.png