VIDEO HOSTING

Waren professionele video hosting oplossingen tot nu toe te duur en bieden gratis platforms niet de gewenste mogelijkheden? Minoto Video biedt u een complete en robuuste oplossing voor video hosting en streaming voor een hele aantrekkelijke prijs.

Ons eigen Content Delivery Network is geoptimaliseerd voor de hosting van video's en hoog volume video traffic. Het CDN heeft een ingebouwde intelligentie om te detecteren welke content het meest populair is en vanuit welke geografische regio. Het zorgt ervoor dat uw video’s soms met meerdere kopieën op het netwerk worden gehost waardoor ze wereldwijd snel en in de hoogste kwaliteit worden gestreamd naar elk soort apparaat.

Wij hebben wereldwijd de meest aantrekkelijke en schaalbare oplossing voor video hosting. Met een gebruiksvriendelijk video management systeem, 250 Gb aan opslagruimte en 100.000 videovertoning per maand inbegrepen bieden we u een dusdanig complete en professionele hosting oplossing dat u zich zorgeloos kunt concentreren op uw core business.