VIDEO PLAYER

Via ons platform streamt u hoge kwaliteit video met eigen videoplayers voor de optimale beleving van uw merk en bereikt u meer mensen door de manier waarop wij Facebook, YouTube en andere social media hebben geïntegreerd.

Het zelf kunnen configureren van uw videoplayers biedt u grote kansen op het gebied van videomarketing. U kunt krachtiger en doeltreffender communiceren, de bekendheid van uw merk vergroten en meer bezoekers naar uw website krijgen. Met eigen videoplayers komt uw boodschap met meer impact over en vergroot u de betrokkenheid van uw doelgroep.

Met het videoplatform van Minoto Video configureert u heel gemakkelijk uw eigen videoplayers. Selecteer uw gewenste player, stel de afmetingen in, pas de kleuren aan, voeg uw logo toe, kopieer de embed code en plak deze in uw site. Met de slimme iframe embedcode werkt de video op alle browsers, mobiele telefoons en tablet PC’s. Wij kiezen voor u of de gebruiker een Flash of HTML5 videoplayer moet krijgen, uiteraard in de look en feel zoals u deze heeft ingesteld.