VOOR WIE

Minoto Video is een geschikt platform voor vrijwel iedere organisatie met serieuze online ambities.

Meer bereik, meer bezoekers

Onze videoplayer maakt het makkelijk voor uw bezoekers om links te delen naar uw video’s zelfs als uw video op een andere website is geplaatst. Per video kunt u namelijk instellen wat de hoofdlocatie is van de video, en deze zullen wij gebruiken als referentie in de social sharing.

De videoplayer zelf integreert perfect, en in uw huisstijl op de Facebook wall van uw bezoekers. U kunt de bezoeker dus van een kijker veranderen in een broadcaster. Niet alleen via de social sharing knop, ook met een like button onder de video. Ons platform genereert alle benodigde tags voor u.

Aan het einde van de video tonen wij de gerelateerde video’s waar u de totale regie over heeft. Deze items linken naar de hoofdlocatie van de video. U weet dus zeker dat de volgende video in de context van het verhaal wordt geconsumeerd, maar ook dat u meer inkomsten uit display advertenties haalt. Als de eerste video op Facebook of andere website is bekeken, dan heeft u naast een extra paginavertoning ook een extra bezoeker op uw site, welke u aan uw uitgave kunt binden door uw marketingmechanisme zijn werk te laten doen.

Doordat u minder exits op uw pagina heeft, zal de retentie onder uw bezoekers toenemen. Mensen verlaten de site niet meer door al dan niet per ongeluk op YouTube logo’s of andere outbound links in videoplayers te klikken, tenzij het uw eigen videoplayer betreft die naar uw site linkt.

Inkomsten genereren met iedere view

Plaats video advertenties voor iedere getoonde video. Zowel onze Flash als HTML5 videoplayers kunnen pre- mid- en postroll en overlay advertenties tonen. Wij werken met hoge kwaliteit advertentienetwerken en kunnen in meer dan 20 landen uw content voorzien van advertenties van goede kwaliteit.

Ook uw videovertoningen op Facebook kunt u voorzien van een preroll advertentie omdat sommige van onze partners Facebook whitelisted adverteerder zijn.

Tevens kunnen wij ieder VAST compliant advertentienetwerk of advertentieserver in onze player integreren.

Meer verkeer uit zoekmachines

Door gebruik van een videositemap die wordt bijgewerkt nadat een video is gepubliceerd is uw videocontent optimaal indexeerbaar voor Google en andere zoekmachines, en is uw video binnen zo kort mogelijke keren opgenomen in Google, zodat u de bezoekers ontvangt op het moment dat het onderwerp actueel is.
E-commerce en webwinkels

Behoud maximale focus op uw merk en uw producten en elimineer iedere mogelijke afleiding van uw bestelproces.

Uw product recenties worden getoond in een videoplayer in uw huisstijl, ook als deze worden gedeeld op bijvoorbeeld Facebook. Aan het eind van de video kunt u uw cross sell producten tonen welke meer omzet genereren, maar als eerste gerelateerde item plaatst u een “Voeg toe aan winkelmandje” afbeelding zodat de kijker het product direct naar een sale kan converteren.

Doordat u met 1 druk op de knop de video’s ook naar Youtube kunt plaatsen zal uw video automatisch in uw channel en op de relevante video’s als gerelateerde video’s verschijnen. In uw productomschrijving kunt u de canonical URL opnemen zodat bezoekers op YouTube snel het product kunnen vinden.

In de Google resultaten op relevante sleutelwoorden wordt ook uw video getoond, maar wel met een link naar uw website, waarbij de video’s van uw concurrenten alleen een link hebben naar Vimeo, YouTube of een ander video platform.

Minoto Video is voor

 • (online) Mediabedrijven
 • Omroepen
 • FMCG
 • (Internationale) merken
 • NGO’s / Non-profit organisaties
 • Reclamebureaus
 • Web agencies
 • Social media agencies
 • E-commerce
 • Grote webportals
 • Contentproducenten
 • Videoproducenten
 • Muziekindustrie